عضویت سریع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
تبلیغات


مطالب پر بازدید
تبلیغات



















شنبه 29 شهریور 1393

 

>> جهت مشاهده مشروح اخبار به ادامه مطلب مراجعه کنید...

=========================================

 

مصاحبه ویژه و اختصاصی مایکل کول و براک لزنر:

دیشب براک لزنر مهمان مصاحب ویژه این هفته مایکل کول بود مایکل در مورد بازگشت براک از او سوال کرد و او در جواب گفت من قبلا در WWE حضور داشتم اما این حضوم مورد رضایت خودم نبود چون نتونستم در اون سالها به چیزی که میخواستم برسم و سطخ خودم را در کمپانی بالا ببرم اما الان همه چی فرق کرده کمپانی بمن بها میده و منو برای تصمیمات مهم انتخاب میکنه همه جوره با من راه میاد و منم سعی میکنم تمام توان خودم رو برای این کمپانی بنمایش بگذارم و هم سطح خودم و هم سطه کمپانی رو بالا ببرم مایکل در مورد قهرمانی او در سامر اسلم و پیروزی او بر آندرتیکر در رسلمنیا پرسید و او گفت شکست دادن سینا و امثالی مثل سینا برای من مشکل نبوده و نیست من از اینکه سینا رو شکست دادم و قهرمان شدم زیاد راضی نیستم دوست داشتم این کمربندها رو از افراد مهمتری میگرفتم و با اونا مسابقه میدادم اما در کل من قهرمان کنونی کمپانی هستم و از این موضوع خوشحالم تمام قدرت و استعداد خودم رو برای پی پی وی نایت اف چمپیون خرج خواهم کرد و تا جایی که بتونم و سیاست کمپانی اجازه بدهد از قهرمانی خودم دفاع میکنم اما در خصوص پیروزی در رسلمنیا 30 من بارها گفتم و الانم میگم درسته من رکورد اندرتیکر رو شکستم اما اینکار نه کار من بود و نه کار مسئولان کمپانی بلکه نظر و عقیده تیکر بود او خواست این رکورد شکسته بشود او در اوج فروتنی و بزرگی منو برای این تصمیم انتخاب کرده بود من از او ممنونم که این افتخار رو بمن داد تا بتونم یه جایگاه ویژه برای خودم در دنیا پیدا کنم . مایکل در مورد احساسات و رفتار براک پرسید او خندید وگفت برخلاف خشونت و جدیتی که در رینگ از من میبینید من ادم فوق العاده احساسی ای هستم و من مجبورم در رینگ اینگونه باشم در رویال رامبل امسال من در برابر بیگ شو مسابقه داشتم این مسابقه اوج خشونت بود من لحطات اخر مسابقه واقعا ناراحت و نگران بیگ شو بودم من هرگز برای اون مسابقه خودم رو نخواهم بخشید من برای اون مسابقه هم حتی از سوی همسرم مورد بازخواست قرار گرفتم مایکل در مورد مدت زمان حضور براک در WWE پرسید و او گفت من تا جایی که بتونم قصد ماندن در اینکمپانی رو دارم اگر توافقاتمان با کمپانی همینگونه ادامه دار باشد من در کمپانی هستم من قصد دارم اگر به توافق برسیم تعداد دفعات حضور در رینگ و تعداد مسابقاتم رو در قرار داد جدید افزایش بدهم !

سخنان رومن رینز در خصوص رسلمنیا 31:

رومن رینز دیشب طی مصاحبه ای که با اقای ریچارد سردبیر مجله DDT انجام داد گفت من برای رویارویی با براک لزنر در رسلمنیا سال 2015 آماده نیستم من تمام هدفم این است که با دراک در رسلمنیا 31 مسابقه داشته باشم و دارم سعی میکنم که مسئولام کمپانی را متقاعد کنم که برنامه ریزی کنند من با دراک در رسلمنیا 2015 مسابقه داشته باشم من ترجیح میدم براک لزنر با جان سینا در رسلمنیا 31 مسابقه داشته باشد نه با من !

 

◘ مصاحبه جالب بد نیوز برت:

بد نیوز برت در مصاحبه جدیدش در مورد بازگشت به مسابقات گفت که او 2 ماه پیش جراحی روی شانه اش را انجام داده و تا 2 ماه آینده (دسامبر 2014) به مسابقات باز خواهد گشت.

در ادامه در مورد اینکه تماشاگران دبلیو دبلیو ای می گویند که کشتی کج واقعیت ندارند گفت چیزی که ما انجام میدهیم سرگرم کردن است ولی در عین حال همچنان صدمات و جای ضربه ها در انتظار ما هست . من به مسابقات میکس مارشال آرتز و بوکس توجه می کنم و می بینم که یک مسابقه سطح بالا ممکن است در 30 ثانیه تمام بشود اما در اینجا فرق می کند و ما از داستان ها پیروی می کنیم.

بد نیوز برت در مورد اینکه دبلیو دبلیو ای در حال حاضر نسبت به دوره ای مانند اتیتود خشونت و هارد کور ندارد گفت که او از دهه 80 میلادی شروع به دیدن رستلینگ کرد و پس از شروع اتیتود ارا دبلیو دبلیو ای بسیاری از بینندگانش را از دست داد و والدین به فرزندانشان اجازه دیدن مسابقات را نمی دادند ولی الان شرایط خیلی بهتر شده . آن برنامه ها برای یک کودک 8-9 ساله مناسب نبودند ولی حالا یک کودک به همراه والدین و پدر بزرگ و مادربزرگش هم می تواند شو ها را تماشا کند ولی فکر نمی کنم ما دیگر به دورانی مثل اتیتود برگردیم.

برت در مورد کشتیگیران مورد علاقه اش هم به رایبک ، بری وایات و رومن رینز اشاره کرد.

برت در خصوص جان سینا و اینکه بسیاری از تماشاگران او را هو می کنند ولی همچنان او فیس اول کمپانی است گفت او برای 10 سال فیس بوده و او در کاری که انجام می دهد خوب است اما هر کسی می داند که من سینا را دوست ندارم و او هم من را . شما درست می گویید سینا توسط خیلی از تماشاگران هو می شود کسانی که او را دوست ندارند اما او تی شرت و وسایل بیشتری نسبت به هر کشتیگیری می فروشد و تعداد کسانی که او را تشویق می کنند هم زیاد است . در هر صورت هر کسی نظری در مورد او دارد و من برای آن احترام قائلم . شخصا من سینا را دوست ندارم و او هم من را دوست ندارد . من با هم دوست نیستیم.

 

◘ کشتیگیران NXT در RAW:

توییتر رسمی دبلیو دبلیو ای نوشت هر چقدر که صبر کرده اید کافی است برای نسل جدید خودتان را آماده کنید و در آخر تاریخ 22 سپتامبر که در آن شوی راء برگزار خواهد شد ذکر شده.

http://i.cubeupload.com/2sQzHm.png

 

رومن رینز هم در یک توییت دیگر این اتفاق را خوش آمد گفت:

http://i.cubeupload.com/CDnkiH.png

 

کوین استین ، سامی زین ، هیدئو ایتامی ، آدریان نویل ، فرگال دیویت از گزینه های اصلی برای ورود به راستر اصلی و ترک برند NXT هستند که یک عکس 5 نفره از این افراد توسط سایت دبلیو دبلیو ای منتشر شده و یک مقاله هم در موردشان پست شده.

 

◘ بری وایات و نایت آف چمپیونز / لوک هارپر:

بری وایات مسابقه ای برای نایت آف چمپیونز ندارد و اگر او در این پی پر ویو شرکت نداشته باشد ، این اولین پی پر ویو از هل این ا سل سال گذشته می شود که بری وایات در آن حضور نداشته.

این یک نشانه در مورد فیس شدن او است . بری وایات در این مدت با تمام فیس های کمپانی مثل سینا ، پانک ، برایان ، جریکو و شیلد فیود داشته و برای تغییر کاراکتر باید مدتی از توجه ها دور شود.

 

لوک هارپر که از ناحیه چشم مصدوم شده در لایو ایونت اخیر دبلیو دبلیو ای از چشم بند استفاده کرد در حالیکه در شو های اصلی کمپانی چنین نبود.

 

◘ فوتبالیست دیروز ، کشتیگیر امروز!

دبلیو دبلیو ای به Tim Wiese (دروازبان آلمانی) پیشنهاد همکاری در برند NXT را داده و این خبر در آلمان بازتاب زیادی داشته . تیم ویسه هم اکنون 32 ساله است.

هنوز قراردادی بسته نشده اما احتمال گفتگو بین 2 طرف وجود دارد.

 

 

◘ یک اخراجی در TNA / هیدئو ایتامی:

بردوس کلی که توسط دبلیو دبلیو ای اخراج شده بود به کمپانی تی ان ای رفت و هم اکنون با نام "Tyrus" در مسابقات ایمپکت شرکت دارد.

عکسی از او در تی ان ای در آخر همین پست.

 

هیدئو ایتامی (کنتا سابق) در شوی ان اکس تی دیشب اولین مسابقه اش در این برند و در دبلیو دبلیو ای را انجام داد و در مقابل جاستین گابریل به پیروزی رسید . او در توییتر از تمام کسانی که شروع به کار او را در دبلیو دبلیو ای نتورک تماشا کردند تشکر کرد.

 

◘ دوره کمک های سالانه کمپانی به خیریه:

تریپل اچ و استفانی مکمن به دیدار سوزان کومن رفتد و این دیدار صرفا برای شروع دوره یکماهه جمع آوری کمک به سرطان سینه است . تریپل اچ و استفانی مکمن هر کدام 10 هزار دلار به این خیریه کمک کردند.

این دوره امسال برای سومین سال پیاپی است که برگزار می شود و در این دوره طناب رینگ و لباس بعضی از کشتیگیران به رنگ صورتی در می آید و لوگوی خیریه کمک به سرطان سینه روی لباس کشتیگیران و در سالن قرار می گیرد و از فروش محصولات مربوطه کمپانی 1 میلیون دلار برای کمک به این بیماری به این خیریه پرداخت می کند.

تصاویر مربوطه در انتهای همین پست.

 

◘ احتیاط کمپانی در مورد رینز:

با اینکه کمپانی با سرعت زیادی در حال ایجاد موقعیت و فرصت برای پیشرفت رومن رینز است اما برخی از افراد کمپانی برای جلوگیری از افزایش احساس منفی در مورد او بین تماشاگران سعی دارند که پوش گرفتن او را کاهش بدهند.

 

◘ زمان فروش بلیت های رسلمنیا 31:

فروش بلیت های رسلمنیا در ماه نوامبر (آبان) شروع خواهد شد ولی در تاریخ 16 آگوست اطلاعات بیشتری در مورد بلیت های رسلمنیا منتشر خواهد شد.

◘ بازگشت سانتینو مارلا:

سانتینو مارلا حدود 2 ماه پیش از مسابقات رفت و یک خداحافظی با دبلیو دبلیو ای انجام داد اما او اخیر روی گردنش عمل جراحی انجام داده و در فیس بوکش نوشت که عمل گردنش با موفقیت انجام شده و تا 6 ماه آینده می تواند به کاری که دوست دارد برگردد برای تماشاگران دبلیو دبلیو ای مسابقه بدهد.



◘ دلیل غیبت ریک فلیر:

همانطور که قبلا می دانستید قرار بود که ریک فلیر در اسمکدان 19 سپتامبر و پی پر ویو تیک اور 2 حضور داشته باشد اما این به خاطر مشکلاتی که برای سلامتی او پیش آمد لغو شد و دبلیو دبلیو ای حضور ریک فلیر را مدتی به تاخیر انداخته است.

 

◘ تی شرت جدید زیگلر:

تی شرت جدید دولف زیگلر با عنوان "این زیاد بد نیست"

http://i.cubeupload.com/L2xGwP.jpg

 

◘ ریتینگ راء:

راء 15 سپتامبر توانست ریتینگ 2.79 و تعداد 3.82 میلیون بیننده را کسب کند در حالیکه راء 8 سپتامبر ریتینگ 2.88 و تعداد 3.98 میلیون بیننده داشت.

 

◘ نظرسنجی ها:

کدام یکی از دوقلو های بلا بهتر است؟

http://i.cubeupload.com/1ieohy.png

کدام کشتیگیر می توانست عملکرد خوبی در فوتبال آمریکایی داشته باشد؟

http://i.cubeupload.com/W34oQr.jpg

توصیف جان سینا در یک کلمه (گزینه اعصاب خورد کن بیشترین رای را آورد و گزینه الهام بخش و گزینه وفادار با 18٪ در رده دوم قرارگرفتند)

http://i.cubeupload.com/XeHW7g.jpg

 

◘ تصاویر خبری:

باتیستا

http://i.cubeupload.com/R6AxT5.jpg

ست رولینز در حال بازی کردن 2k15

http://i.cubeupload.com/bfXCYo.jpg

بردوس کلی در تی ان ای

http://i.cubeupload.com/zwXGt3.jpg

سکانسی از فیلم لاک دان دین امبروز

http://i.cubeupload.com/MfO5n6.jpg

افسر پلیس ، دین امبروز در فیلم لاک دان

http://i.cubeupload.com/yTHw3G.jpg

سلفی جدید از برایان و بری بلا

http://i.cubeupload.com/j9Flt4.jpg

کشتیگیران ایرلندی

http://i.cubeupload.com/7J9j1X.jpg

5 ستاره NXT

http://i.cubeupload.com/UNo621.jpg

آدام رز ، بانی و یک رز باد دیگر!!

http://i.cubeupload.com/9obMYS.png

پیج ، امما ، کیتلین

http://i.cubeupload.com/3BMj6N.jpg

هالک هوگن

http://i.cubeupload.com/fI2KgU.jpg

تریپل اچ و استفانی در دالاس و دیدار با سوزان کومن

http://i.cubeupload.com/j8kkoV.jpg

http://i.cubeupload.com/EbAYdt.jpg

http://i.cubeupload.com/K1Cih2.jpg

http://i.cubeupload.com/RE4pQy.jpg

 


امتیاز : نتیجه : 5 امتیاز توسط 5 نفر مجموع امتیاز : 55


درباره : کشتی کج , اخبار ,

بازدید : 315


نمایش این کد فقط در ادامه مطلب برای قرار کد مورد نظر به ویرایش قالب مراجعه کنید
برچسب ها : اخبار بروز کشتی کج به تاریخ 20 سپتامبر 2014 , wwe news , اخبار بروز کشتی کج ,

ارسال توسط A.H.M نظرات (0)
نظرات
    کد امنیتی رفرش
عناوين آخرين مطالب ارسالي

Redesigned By : Ghaleb-Weblog.ir

طراح قالب

قالب رزبلاگ

مترجم قالب

جدیدترین مطالب روز

فیلم روز

MUSIC 320K